Winkel in Heemstede

Kom langs in onze grote winkel en sta versteld van de verscheidenheid aan kleuren, stijlen en vormen die onze collectie rijk is.  Je vindt ons in het centrum van Heemstede op de Binnenweg 183-185, waar we met open armen klaar staan om je te verwelkomen. We nodigen je uit om de magie van ons Vazen Atelier zelf te ervaren en om door onze collectie te dwalen, waarbij elk stuk uniek is en zijn eigen verhaal vertelt. Elke vaas in ons assortiment is een prachtig staaltje vakmanschap, waarbij elk detail met liefde en aandacht is vormgegeven.

Heemstede ligt heerlijk centraal gelegen en in de buurt van  Amsterdam, Haarlem, Zandvoort en ook de Keukenhof. Niet onbelangrijk is dat je ook makkelijk voor de deur kan parkeren.     

Wij zijn geopend van donderdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00.       

De citroenvaas

Wij waren de eerste in Nederland die de citroenvaas in Nederland introduceerde. Nadien is deze vaas al snel een klassieker geworden en niet weg te denken uit hedendaagse modern klassieke interieurs.  

Interieurbladen en programma’s laten deze vaas met citroenen regelmatig voorbijkomen en met recht. 

Maar wij staan niet stil en hebben de volgende klassiekers al op de plank liggen. Peper, lavendel, knoflook, aardbeien, sinaasappel, limoen en zonnebloem en zelfs de granaatappel en de asperge komen er binnenkort ook aan. 

Wij hebben een grote collectie aan handgemaakte keramische vazen en schalen op voorraad. 

Zijden bloemen

De kunst bloemen die Vazen Atelier verkoopt zijn niet van echt te onderscheiden. Aan ieder detail van de zijden bloem wordt aandacht gegeven. De bloem wordt met de hand nagemaakt van de originele bloem. Hoe is de vorm van het blad, waar zijn de nerven te zien? Door de aandacht die de zijden bloem krijgt is deze niet te onderscheiden van een echte bloem.

Het team van Vazen Atelier bestaat onder andere uit Jean Philppe Engels en Babette Bervoets en door de ruime ervaring in de bloemensector kunnen zij all uw wensen vervullen in de vorm van een prachtig boeket.     

En veel meer.....

Maar ook voor uw boucle fauteuils, marmeren tafels, banken die op maat gemaak kunnen worden. eetkamertafels, tapijten,bijzondere handgemaakte lampenkappen en nog veel meer. 

Kom langs en laat je onderdompelen in een wereld vol prachtige vertoning van verfijning en stijl.         

Newsletter

Krijg de laatste trends direct in je inbox en ontvang bovendien 10% korting op je eerste bestelling