Vazen compleet

Veldboeketten of plukboeketten zijn een ware trend in bloemenland. Weg met die stijve boeketten waarbij alle bloemen op 1 hoogte staan en maak plaats voor het veldboeket!

Geen echte bloemen, maar een zijden bloemen veldboeket die prachtig in jouw huis op tafel staat of op een mooie bijzettafel staat te bloeien in een geweldige vaas. Het veldboeket wordt gemaakt van zijden bloemen, waarbij geen vaste structuur is en de stelen kruislinks bij elkaar worden gepakt. Het zijden bloemen boeket kan gemaakt worden in verschillende kleuren en afmetingen. Hierdoor kan er eindeloos worden gecombineerd en een bijpassend zijden bloemen veldboeket worden gemaakt voor ieder interieur of werkplek.

Wil je je laten adviseren? Vazen Atelier denkt graag mee om te zien welke zijden bloemen het beste bij jouw passen en gaan voor je aan de slag!

Vorige slide
Volgende slide

Wij hebben in onze winkel een hele ruime collectie van zijden bloemen en hebben altijd wel meer dan 100 soorten op voorraad. 

Jean Philippe Engels en Babette Bervoets staan voor uw klaar met raad en daad om een prachtig kunstwerk voor u te creëren. 

Is de winkel te ver voor u? Vult u  onderstaand formulier in en wij komen per mail bij uw terug met een voorstel inclusief foto van het boeket. 

Vult u onderstaand formulier in en wij komen met een fleurig voorstel bij u terug