Zijden bloemen

Zet een zijden bloemen boeket midden op tafel en alle ogen worden ernaar getrokken. Zijden bloemen zijn ware kunstwerken in jouw interieur. Zijden bloemen duur? Een mooi zijden bloemen boeket is een eenmalige investering. Zijden bloemen zijn van hoogwaardige kwaliteit, handgemaakt en blijven jaren prachtig. Je hoeft geen vazen schoon te maken of rekening te houden met het licht. Kunst bloemen blijven op iedere plaats in huis mooi. Geen blaadjes die uitvallen en hangende kopjes! Snijbloemen blijven 1-2 weken mooi staan en zijn toe aan vervanging. Zijden bloemen zijn duurzaam en van topkwaliteit!

Kunst bloemen en echte bloemen, niet te onderscheiden

De kunst bloemen die Vazen Atelier verkoopt zijn niet van echt te onderscheiden. Wij houden van kwaliteit en dat is te zien. De bloemblaadjes zijn van zijden en niet plastic. Wij noemen onze zijden bloemen ook liever geen kunst bloemen, behalve als je praat over Kunst in je woonkamer door zijden bloemen! Aan ieder detail van de zijden bloem wordt aandacht gegeven. De bloem wordt met de hand nagemaakt van de originele bloem. Hoe is de vorm van het blad, waar zijn de nerven te zien? Door de aandacht die de zijden bloem krijgt is deze niet te onderscheiden van een echte bloem.

Een zijden bloemen veldboeket als eyecatcher

Veldboeketten of plukboeketten zijn een ware trend in bloemenland. Weg met die stijve boeketten waarbij alle bloemen op 1 hoogte staan en maak plaats voor het veldboeket!

Geen echte bloemen, maar een zijden bloemen veldboeket die prachtig in jouw huis op tafel staat of op een mooie bijzettafel staat te bloeien in een geweldige vaas. Het veldboeket wordt gemaakt van zijden bloemen, waarbij geen vaste structuur is en de stelen kruislinks bij elkaar worden gepakt. Het zijden bloemen boeket kan gemaakt worden in verschillende kleuren en afmetingen. Hierdoor kan er eindeloos worden gecombineerd en een bijpassend zijden bloemen veldboeket worden gemaakt voor ieder interieur of werkplek.

Hoe onderhoud je jouw zijden bloemen boeket?

 Een zijden bloemen boeket hoef je niet te onderhouden. De zijden bloemen hoeven geen water en niet op een andere plek te worden neergezet! Behalve als je jouw zijden bloemen boeket liever ergens anders ziet natuurlijk! Makkelijk en duurzaam zo’n zijden bloemen veldboeket. Stof is de boosdoener van iedere ruimte. Ook de zijden bloemen ontkomen hier niet aan. Afstoffen met een plumeau of zet ze even buiten neer om de wind door de bloemblaadjes te halen. Dompel jouw zijden bloemen niet onder in een sopje. Ondanks de hoogwaardige kwaliteit van dit zijden bloemen veldboeket kan er kleurverloop ontstaan. Dit is zonde en niet nodig!

Zijden bloem boeket of zijden bloem veldboeket bestellen?

Een zijden bloemen veldboeket maken is vanuit de losse hand en klinkt zo simpel, maar is echt een vak! Je kunt bij ons diverse boeketten bestellen, die wij na bestelling samenstellen en binnen een paar dagen in jouw vaas staan. Losse zijden bloemen verkopen wij ook. Een paar zijden bloemen in een prachtige vaas is vaak al voldoende om een prachtig effect te creëren. Wil je je laten adviseren? Vazen Atelier denkt graag mee om te zien welke zijden bloemen het beste bij jouw passen en gaan voor je aan de slag!