Verzenden & Retourneren

Verzenden

Bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden. 

Voor bestellingen buiten Nederland vragen wij marktconforme verzendtarieven die automatisch berekend worden bij het afrekenen.  

Producten die als pakket kunnen worden verpakt, worden verzonden via PostNL of DHL. Zodra je bestelling is opgehaald bij ons magazijn ontvang je een e-mail met een track & trace-code om de levering van je aankoop te volgen.

Verzenden bijzettafels

Sommige kleinmeubelen en grote producten worden geleverd door een erkende (meubel)vervoerder. Zodra jouw bestelling in ons magazijn is ingepakt, nemen wij per e-mail contact met je op om een ​​persoonlijke afspraak te maken voor levering van het product. Dit proces kan langer duren dan de aangegeven levertijd zoals vermeld op onze webshop. Neem bij vragen contact met ons op.

Levertijd

De levertijd van een product staat vermeld op de productdetailpagina en in de check-out. Wanneer een product op voorraad is, kunnen wij deze binnen 3 tot 5 werkdagen versturen. Nota bene: meubelstukken en grote producten kunnen een langere levertijd hebben.

Wanneer jouw bestelling een combinatie van producten met verschillende levertijden bevat, verzenden we jouw bestelling in één keer zodra ook het laatste product beschikbaar is.

Retourneringen

Wij hopen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Mocht dit om wat voor reden niet het geval zijn, dan kun je de aankoop retourneren. Dit dient te gebeuren binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling.
 
In de Algemene Voorwaarden lees je meer over jouw recht en plicht bij online aankopen.

Wat moet je doen om het zogeheten ‘herroepingsrecht’ uit te oefenen?

Er zijn twee manieren om te retourneren:

  • Persoonlijk afleveren bij ons distributiecentrum. Nota bene: indien de originele verpakking ontbreekt, moeten wij hiervoor 30% van de productwaarde in rekening brengen.

Adres:

P van Roon BV – Vazen Atelier,

Weerlaan 1

2181 HG Hillegom

 

  • Per post naar ons distributiecentrum:
  1. Vul het retourformulier in en voeg deze bij het product dat je wilt retourneren.
  2. Verpak het product in de originele verpakking. Houd er rekening mee dat veel van onze producten breekbaar zijn. Gebruik altijd zoveel mogelijk van de originele verpakking, inclusief het meegeleverde verpakkingsmateriaal om het te retourneren product te beschermen.
  3. Nota bene: indien de originele verpakking ontbreekt, moeten wij hiervoor 30% van de productwaarde in rekening brengen.
  4. Vergeet niet het ingevulde retourformulier mee te sturen voordat je de doos verzegelt. Zonder dit retourformulier kunnen we het geretourneerde product niet in behandeling nemen.
  5. Plak de retoursticker op het pakket. Houd er rekening mee dat alle kosten voor het retourneren voor rekening van jouw rekening zijn. Producten die beschadigd raken bij het retourneren, kunnen niet worden geruild of terugbetaald. Wij raden aan ervoor te kiezen om het pakket verzekerd te verzenden. Indien het gaat om het retourneren van een foutief geleverd product of een defect dient dit vooraf aan ons gemeld te worden en na ons akkoord, zullen wij de verzendkosten achteraf vergoeden.
  6. Het pakket moet worden geretourneerd naar ons distributiecentrum. Adres: P van Roon BV – Vazen Atelier, Weerlaan 1, 2181 HG Hillegom.
  7. Nadat wij het product in goede staat retour hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen na ontvangst terug op de rekening waarmee je betaald hebt.