Lamp Met Kap | Vazen Atelier

In ons lampenatelier kies je uit een ruime collectie handgemaakte lampenvoeten en kappen om naar eigen stijl te combineren.

In ons lampenatelier bieden we u de mogelijkheid om uw eigen unieke verlichtingsoplossing samen te stellen. U kunt uit een ruime collectie handgemaakte kappen kiezen, zodat u precies kunt vinden wat bij uw stijl past.

Het vinden van de perfecte lampenkap is belangrijk voor het creëren van de juiste sfeer in uw huis. Bedenk daarom altijd wat voor sfeer of stijl u wilt creëren voordat u op zoek gaat naar een kap. Wilt u bijvoorbeeld een rustige en serene sfeer creëren in uw slaapkamer, of juist een moderne en opvallende look in uw woonkamer? Of wilt u juist iets tussenin, dat zowel sfeervol als stijlvol is? Door van tevoren te bedenken in welke sfeer, stijl of kleur de lampenkap moet worden, maakt u het zoekproces veel makkelijker en kunt u gericht op zoek gaan naar de juiste kap. Bovendien kunt u door van tevoren te bedenken wat u wilt uitstralen, zeker zijn van het feit dat u een lampenkap vindt die perfect bij u past en aan uw wensen voldoet.

Onze vakkundige makers zorgen ervoor dat elke lampenkap met de grootste zorg wordt gemaakt, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit.

Bij het Vazen Atelier is elke kap uniek. De lampenkappen voegen een persoonlijke touch toe aan uw interieur. Deze kappen zijn niet alleen mooi om te zien, maar bieden ook gericht licht. Kies voor een handgemaakte lampenkap en voeg een touch van originaliteit en stijl toe aan uw lichtplan.

Handgemaakte lampenkappen zijn unieke en stijlvolle accessoires voor uw verlichtingsarmaturen. Bij het uitkiezen van een nieuwe lampenkap voor een staande lamp of tafellamp is het belangrijk om te zorgen dat de kap goed matcht met de lampenvoet. Een lampenkap en voet moeten een visueel harmonieus geheel vormen, waarbij de kap en voet elkaar aanvullen en versterken.

Kies daarom voor een lampenkap die qua stijl en kleur aansluit bij de lampenvoet, zodat de lamp een stijlvolle en samenhangende uitstraling krijgt. Bedenk ook of u voor een contrasterende look wilt gaan, of juist voor een meer uniforme uitstraling. Door de juiste lampenkap te kiezen voor uw staande lamp, kunt u een echte blikvanger creëren in uw huis.

Lamp Green Dynasty porselein

Lampekap van Vazen Atelier

Kom langs bij het Vazen Atelier in Heemstede en bewonder al onze lampenkappen. We hebben een enorm assortiment van lampenkappen in verschillende prints en kleuren, van subtiele patroontjes tot opvallende ontwerpen. Zo kies je een lampenkap die bij uw interieurstijl past en een mooie accentkleur toevoegt aan uw kamer.