Keramieken vazen

 Vazen Atelier zorgt voor de complete look van jouw huis. Al jaren zijn wij de expert als het gaat om prachtige, handgemaakte vazen van keramiek. Een vaas van keramiek is luxe en uniek. Iedere keramieken vaas die wij afleveren is anders, welk design jij ook kiest.

Welke soorten keramieken vazen gebruiken wij?

 Een ontzettende trend op het gebied van keramieken vazen: de citroenvaas! Gezien in de interieurmagazines en op tv? Wij maken ze! Een grote vaas keramiek voor op de eettafel of een kleinere, iedere vaas wordt met dezelfde zorg gemaakt en afgeleverd. Behalve onze ‘citroenen’ trendsetter, zijn onze andere keramieken vazen ook een lust voor het oog. 

  • Bananenvaas: prachtige handgemaakte keramiek vaas. Aan de buitenzijde afgewerkt met gele bananen en groene accenten. Zowel als vaas en schaal te koop. Je bananen voelen zich direct thuis op deze schaal! Ook zonder bloemen of fruit een mooie accessoire.
  • Aardbeienvaas: haal de zomer in huis met deze vaas keramiek en met de hand bewerkt. Door de groene kroontjes op de aardbeien zou je ze het liefst op willen eten, net echt! Liever één aardbei als vaas? Ook dat design hebben we in ons assortiment.
  • Sinaasappelvaasiedere sinaasappel heeft zijn eigen vorm, wat een eyecatcher is deze grote vaas keramiek. Leuk met een paar takken, maar ook zonder decoratie maakt deze vaas jouw interieur af.
  • Vaas met lavendel en lavendeltakken: deze design vaas met bloemen aan de buitenzijde i.p.v. fruit. Haal vrolijkheid in huis met deze designvaas.
  • Limoenenvaasliever een rustigere kleur vaas? Onze vaas groen keramiek met limoenen heeft een prachtige kleur groen en past in ieder interieur. Deze vaas groen keramiek kun je combineren met alle kleuren en soorten bloemen.
  • All fruit vaaskun je niet voor een soort fruit kiezen? Onze all fruit vaas lost in een keer dit probleem op. Deze vaas groen keramiek blijft je verrassen. Vanuit iedere hoek een ander stukje fruit.
  • Pomodorivaasheb je liever groenten dan fruit? Onze pomodorivaas staat geweldig in de keuken. Weer een uniek design, deze vaas gemaakt van keramiek.
  • All tulips vaaswe eren ons land met deze prachtige tulpenvaas in het brons. Ook deze vaas is handgemaakt van keramiek en heeft een uniek design. Wil je een minder opvallende kleur, maar uniek design? De tulpenvaas past het beste bij jou.
  • Knoflook vaas:
  • All peppers vaas:
Bananenschaal keramiek

Keramieken vazen door Vazen Atelier

Een handgemaakte keramieken vaas door Vazen Atelier geeft de laatste touch aan jouw interieur. Sinds 1976 zijn wij het atelier als het gaat om het maken van diverse vazen en schalen. Pure ambacht, geen massaproductie bij ons. We zitten boven op de nieuwste trends en door met onze handgemaakte vazen laten we jouw interieur bloeien.