Fauteuil

Een fauteuil is zo veel meer dan ‘gewoon’ een stoel bij Vazen Atelier. Onze design fauteuils zijn ware eyecatchers in jouw woonkamer. Comfort vinden wij net zo belangrijk als design, dus ga zitten en sta voorlopig niet meer op. Gegarandeerd dat onze fauteuil deze uitwerking op jou heeft.

Fauteuil of design fauteuil?

Wat voor inrichting u ook heeft, een design fauteuil past altijd. Een design fauteuil van Vazen Atelier is bovendien van de beste kwaliteit. Onze ontwerpers besteden ontzettend veel aandacht aan de vormgeving en afwerking hiervan. Zij hebben een ware passie voor het ambachtelijke meubelmakers vak. Door gebruik te maken van luxe stoffen, krijgt de stoel een prachtige uitstraling. Een creatie waar design en comfort samenkomen.

Onze fauteuils nodigen u uit om een momentje voor jezelf te pakken en het ultieme relax- gevoel creëren.

De Teddy stoel als luxe stoel

Heb je onze Henderson fauteuil al gezien? Deze past in elk interieur, of zelfs in je slaapkamer. Deze teddy stoel is gemaakt in een hippe witte bouclé stof, met een prachtig gouden onderstel.

Onze ‘Grace’ uitgevoerd in bouclé of suède is de elegantie ten top! Zacht als teddy en comfortabel met leuningen. Het gouden onderstel geeft de chique uitstraling zonder het te overdrijven. Maak het plaatje compleet door bij de design fauteuil een mooi bijzettafeltje te plaatsen en een perfect passende lamp.

Design fauteuil, waar let je op?

Je koopt waarschijnlijk niet wekelijks een fauteuil. Daarom is belangrijk om te bepalen welke vereisten de fauteuil voor jou moet hebben. Van welke stof wil je de fauteuil? Heb je kleine kinderen of huisdieren dan is een stof die vuilafstotend is het meest praktisch. Ook is kleur een belangrijk aspect bij je keuze. Wil je een design fauteuil die uit het oog springt of alleen opvalt door zijn vormgeving? Een hoge rugleuning maakt bijvoorbeeld de ruimte kleiner en de stoel massief. Een fauteuil op poten maakt de ruimte luchtiger en niet gesloten. Misschien een bijpassend voetenbankje voor het optimale loungegevoel?