Citroenvaas

De eyecatcher van dit moment en niet meer weg te denken uit je interieur: de citroenvaas.

Interieurbladen en programma’s laten deze vaas met citroenen regelmatig voorbijkomen en met recht. Wij begrijpen dat ook jij eigenaar wil worden van de felbegeerde citroenvaas en dat kan! Vazenatelier verkoopt deze unieke vaas met citroenen in verschillende maten, dus voor ieder wat wils.

Vaas met citroen moet je doen

Strak, Bohemian, Hotel Chique, Scandinavisch of stoer? Welke stijl je ook hebt, de citroenvaas past en geeft kleur in ieder interieur. De vaas met citroenen is volledig geel en fleurt het hele huis op.

In de winter haal je hierdoor het zonnetje in huis en in de zomer nog meer zonneschijn.

De citroenvaas is waterbestendig en is zowel voor echte bloemen als zijde zeer geschikt. Wat dacht je van takken met citroenen in je mooie citroenvaas? De vaas met citroenen heeft oneindig veel mogelijkheden.

Citroenvaas keramiek

Citroenvaas is diverse soorten en maten

Dezelfde maat citroenen zie je niet in de supermarkt en dus ook niet op onze citroenvaas. De vaas is bedekt met verschillende maten citroenen. Hoe je de vaas ook neerzet, vanuit iedere hoek net even een ander gezicht. Behalve de citroenen heeft Vazenatelier ook verschillende maten vazen met citroenen:

  • Vaas ‘All Lemons’. Dwarsdoorsnede van 28cm en hoogte van 36cm. Deze vaas met citroenen is prachtig om neer te zetten, met of zonder bloemen. Zet de citroenvaas neer op tafel en geen andere accessoire is nodig. Alle ogen trekken naar deze unieke vaas.
  • Vaas ‘All Lemons XL’. Dwarsdoorsnede van 44cm en hoogte van 26cm. Een plant komt nog beter tot zijn recht in deze citroenvaas. Zet deze vaas met citroen op een ronde tafel of onder een overkapping en ‘that’s all you need!’
  • Schaal ‘All Lemons’. Met een dwarsdoorsnede van 44cm en hoogte van 12cm is deze schaal als een troon voor jouw fruit. Altijd gevuld met citroenen, zo sta je nooit met lege handen!
  • Vaas ‘All Lemons hoog’.
  • Vaas ‘All Lemons klein’.
Citroenvaas keramiek

De vaas als unicum

 De citroenvaas is dus niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Geen vaas met citroen is hetzelfde, zodat jij je eigen unieke citroenvaas bezit. Vazenatelier maakt iedere citroenvaas of citroenschaal zelf. Vazen maken is een ambacht. Alleen de beste citroenvaas van hoogwaardig kwaliteit verdient een plekje in jouw huis. De vaas is volledig gemaakt van keramiek.

De citroenen worden in verschillende maten gemaakt en met de hand op de vaas geplaatst. Vervolgens droogt de vaas en wordt het tijd dat de citroenen hun prachtige gele kleur krijgen.

Kijk gerust een keer naar onze producten zoals de Citroen Vaas om te zien hoe jouw toekomstige citroenvaas wordt gemaakt.

 

Bestel nu je citroenvaas als pre- order op onze site en wij zorgen ervoor dat jij binnenkort deze eyecatcher in huis hebt staan.