Goude ronde bijzettafel

Een gouden bijzettafel rond is dé eyecatcher op dit moment en past in ieder huis. Zet je de gouden bijzettafel rond in de gang als bijzettafel met onze mooie ciroenvaas en zorg je voor een blikvanger bij binnenkomst? Gebruik je de gouden ronde bijzettafel liever als salontafel? Alles kan met deze tafel en heb je nooit een mismatch!

Welke gouden ronde bijzettafel in jouw interieur?

Vazen Atelier weet welke ‘must have’ gouden bijzettafel rond op dit moment hip and happening is, welke staat straks in jouw huis te shinen?

  • Amber House is zo’n gouden ronde bijzettafel die jouw look afmaakt. Deze bijzettafel is handgemaakt met een metalen mat gouden kleur. Naast de bank als bijzettafel of een prominentere plek in een hoek met een mooie vaas, Amber does it! De combinatie van stoer materiaal met de ronde cirkels geven deze tafel een speels karakter.
  • Peruqiahandgemaakt en kan worden gebruikt als bijzettafel en zelfs als een kleine salontafel. Het roomwitte marmer als blad, blader door een interieurwinkel en je ziet dat marmer niet meer weg te denken is uit de huidige trends.
  • Blakeseen stoere naam voor een stoere gouden ronde bijzettafel. Deze bijzettafel heeft een massief metalen onderstel in mat goud en een echt marmeren blad. Zeer geschikt als salontafel, Blakes zorgt voor een hip en tijdloos interieur!
  • Cluzet2 salontafels die over elkaar heen kunnen schuiven. Kunnen gescheiden worden gebruikt, maar samen zijn ze misschien leuker! Onderstel is van hoogwaardig materiaal in mat goud, het marmeren blad heeft een prachtige diepe roomwitte kleur.
  • Pluie D’orweer zo’n prachtig stel. Hoger en wat smaller dan Prachtig mat gouden onderstel met een blad waar je naar blijft kijken, glad, gepolijst marmer. Bijna zonde om een accessoire op te plaatsen!
  • Lorraineeen schattig gouden ronde bijzettafel van gehamerd goud en lijkt een tikje vintage. Handig tafeltje voor drankjes of een mooie vaas.
  • Binocheeen elegante gouden bijzettafel rond. Massief en gemaakt van roestvrij staal in mat goud met een echt bruin marmeren blad. Binoche maakt een statement in jouw ruimte.
Bijzettafel lorraine metaal goud

Gouden glazen bijzettafel, voor een chique uitstraling

Vazen Atelier heeft niet alleen prachtige gouden ronde bijzettafels, maar ook een gouden glazen bijzettafel in het vierkant en wel meerdere! Ideaal om in een hoek te plaatsen, maar ook als salontafel. Door het glas, oogt dit wat ruimtelijker dan massief goud met een marmeren of gouden blad. Perfect in kleinere ruimtes, deze stijlicoon.

 

De Jenzen serie is al jaren een trend op het gebied van een gouden glazen bijzettafel. Verkrijgbaar als salon- bijzet en wandtafel, passend in ieder interieur. Het rechthoekige frame van staal in mat goud met een in facet geslepen veiligheidsglas, maakt Jenzen jouw nieuwe gouden glazen bijzettafel.